Papaya Pie
Prøv opskriften på Papaya Pie fra bogen 'Rawcake'
Papaya er super sundt, og denne tærte er faktisk så lækker, at den passer både til dessert og til morgenmad.
Antal portioner: Ca. 16
Udstyr: Blender, tærteform, kaffekværn
Ingredienser, tærtebund:
Udstyr: Blender, tærteform, kaffekværn
Ingredienser, tærtebund:
- 1½ dl mandler, udblødt i vand i ca. 3 timer
- 1½ dl valnødder, udblødt i vand i ca. 3 timer
- 1½ dl valnødder, 1 dl dadler Evt. lidt kokosmel
Ingredienser, papayafyld:
- 2 papayaer
- 2 bananer
- 1½ tsk. lime- eller citronsaft
- 2 tsk. malede chiafrø
- 1 tsk. gurkemeje
Fremgangsmåde:
Kilde: Bogen Rawcake, Caroline Fibæk.
- Blend nødderne i en blender eller foodprocessor sammen med dadlerne, til de hænger helt sammen.
- Fordel massen i en tærteform, og lad den hvile koldt, mens du laver fyldet.
- Drys evt. lidt kokosmel i bunden af tærteformen for at forhindre tærtedejen i at hænge fast.
- Blend derefter papaya, malede chiafrø og citrussaft.
- Hæld fyldet over tærtebunden.
- Frys tærten 1½-2 timer.
- Skær ud og servér.
Kan spises som dessert eller morgenmad.
Kilde: Bogen Rawcake, Caroline Fibæk.