Papaya Pie
Prøv opskriften på Papaya Pie fra bogen 'Rawcake'

Antal portioner: Ca. 16
Udstyr: Blender, tærteform, kaffekværn
Ingredienser, tærtebund:
Udstyr: Blender, tærteform, kaffekværn
Ingredienser, tærtebund:
- 1½ dl mandler, udblødt i vand i ca. 3 timer
- 1½ dl valnødder, udblødt i vand i ca. 3 timer
- 1½ dl valnødder, 1 dl dadler Evt. lidt kokosmel
Ingredienser, papayafyld:
- 2 papayaer
- 2 bananer
- 1½ tsk. lime- eller citronsaft
- 2 tsk. malede chiafrø
- 1 tsk. gurkemeje
Fremgangsmåde:
Kilde: Bogen Rawcake, Caroline Fibæk.
- Blend nødderne i en blender eller foodprocessor sammen med dadlerne, til de hænger helt sammen.
- Fordel massen i en tærteform, og lad den hvile koldt, mens du laver fyldet.
- Drys evt. lidt kokosmel i bunden af tærteformen for at forhindre tærtedejen i at hænge fast.
- Blend derefter papaya, malede chiafrø og citrussaft.
- Hæld fyldet over tærtebunden.
- Frys tærten 1½-2 timer.
- Skær ud og servér.
Kan spises som dessert eller morgenmad.
Kilde: Bogen Rawcake, Caroline Fibæk.