Orangechokolade mandler
Juleopskrift på orangechokolade mandler
Ingredienser:
- 125 g. mandler
- 25 g kokosolie
- 25 g. kakaosmør
- 1½ spsk. agavesirup
- 1 spsk. kakaopulver + kakaopulver til at drysse mandlerne med
- Et meget lille nib salt
- Revet appelsinskræl fra ¼ appelsin
- Rist nænsom mandlerne på panden, til de begynder at tage lidt farve, og lad dem køle af.
- Smelt forsigtigt kakaosmørret i en gryde over vandbad.
- Når det er helt smeltet, røres det godt sammen med kokosolie, agavesirup og kakao.
- De nu afkølede mandler tilsættes, og der røres jævnligt, til chokoladen er næsten helt stivnet.
- Vend mandlerne ud på et stykke bagepapir, og lad chokoladen stivne helt.
- Til sidst vendes mandlerne rundt i kakaopulver, til hele overfladen er dækket. Opbevares køligt.
Chokoladen er ikke så varme-resistent som alm. chokolade, så pas på med chokolade-fingre. Mørk chokolade med stevia eller birkesød kan bruges i stedet.
Hent opskriften som PDF-fil HER.