Brunkager uden gluten
Lav lækre brunkager uden gluten!
Ingredienser
50 g mandelmel (fedtreduceret)
40 g FiberFin
½ tsk bagepulver
2 tsk kanel
½-1 tsk kardemomme
½-1 tsk stødt ingefær
½-1 tsk stødt nellik
50 g smør
1 spsk FiberSirup Gold
ca 4 spsk Sukrin
1 æggehvide
Sådan gør du:
Bland mandelmel, FiberFin, bagepulver og krydderier i en skål.
Pisk blødgjort smør, agavesirup og Sukrin i en separat skål. Tilsæt æggehvider og pisk videre. Tilsæt de tørre ingredienser og bland godt. Læg dejen koldt i et stykke tid, så mandelmel har sat sig.
Dejen kan være lidt klæbrig. Drys da lidt ekstra FiberFin i dejen og hænder i det du ruller dejen ud. Rul dejen ud mellem bagepapir og tryk figurere ud. Placer figurere på bageplade med bagepapir.
Bages ved 180 grader i ca. 8 minutter.
Kilde : www.sukrin.dk