Kokoskranse
Opskrift på kokoskranse med rørsukker - til den søde juletid
Antal: Ca. 150 stk.
Ingredienser:- 400 g speltmel
- 200 g kokosmel
- 400 g smør (stuetemperatur)
- 300 g rørsukker
- 1 æg
- 1 tsk. vanille
- Bland mel, kokos, rørsukker og vanille på bordet.
- Skær smørret i mindre stykker og smuldre i melblandingen.
- Tilsæt æg.
- Ælt til en ensartet dej.
- Kør dejen igennem kødhakker med stjernemønster.
- Skær dejstrimlerne i passende længde, og form til kranse.
- Sæt kagerne på bageplade med bagepapir.
- Bages på ovnens midterste rille ved 200° C (varmluft 180° C).
Du kan erstatte halvdelen af kokosmel med smuttede hakkede mandler. Rist evt. de hakkede mandler på en tør pande - det gør kagerne ekstra lækre og sprøde!
Hent opskriften i en PDF-fil HER.