Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kokoskranse

Opskrift på kokoskranse med rørsukker - til den søde juletid

KokoskranseAntal: Ca. 150 stk.

Ingredienser:
  • 400 g speltmel
  • 200 g kokosmel
  • 400 g smør (stuetemperatur)
  • 300 g rørsukker
  • 1 æg
  • 1 tsk. vanille
Sådan gør du:
  1. Bland mel, kokos, rørsukker og vanille på bordet.
  2. Skær smørret i mindre stykker og smuldre i melblandingen.
  3. Tilsæt æg.
  4. Ælt til en ensartet dej.
  5. Kør dejen igennem kødhakker med stjernemønster.
  6. Skær dejstrimlerne i passende længde, og form til kranse.
  7. Sæt kagerne på bageplade med bagepapir.
  8. Bages på ovnens midterste rille ved 200° C (varmluft 180° C).
Variation:

Du kan erstatte halvdelen af kokosmel med smuttede hakkede mandler. Rist evt. de hakkede mandler på en tør pande - det gør kagerne ekstra lækre og sprøde!


Hent opskriften i en PDF-fil HER.

Sortér efter

Antal: Ca. 150 stk.

Ingredienser:
  • 400 g speltmel
  • 200 g kokosmel
  • 400 g smør (stuetemperatur)
  • 300 g rørsukker
  • 1 æg
  • 1 tsk. vanille
Sådan gør du:
  1. Bland mel, kokos, rørsukker og vanille på bordet
  2. Skær smørret i mindre stykker og smuldre i melblandingen
  3. Tilsæt æg
  4. Ælt til en ensartet dej
  5. Kør dejen igennem kødhakker med stjernemønster
  6. Skær dejstrimlerne i passende længde, og form til kranse
  7. Sæt kagerne på bageplade med bagepapir
  8. Bages på ovnens midterste rille ved 200° C (varmluft 180° C)
Variation:

Du kan erstatte halvdelen af kokosmel med smuttede hakkede mandler. Rist evt. de hakkede mandler på en tør pande - det gør kagerne ekstra lækre og sprøde!

Hent opskriften i en PDF-fil HER