Grønsagsstænger og miso dip
Rawfood med grøntsager og en lækker dip
Miso dip
½ dl. miso
¾ dl. olivenolie (kan udelades, brug da mere vand)
1 fed hvidløg
1 spsk. æblecidereddike
5 tørrede medjool dadler eller 7 almindelige dadler
½ dl. vand
1 spsk. frisk persille (kan udelades)
½ dl. friskpresset appelsinsaft
1 spsk. citronsaft
Blend dippen i en blender eller foodprocessor. Hæld alle ingredienser i på én gang. Måske skal siderne skrabes ned et par gange undervejs. Brug mere vand, hvis dippen virker for tyk.
Grønsagsstave
2-4 gulerødder
½ agurk
½ squash
1-2 rødbeder
2 stave selleri
Skræl og skær grønsagerne ud i aflange stave.
Anret dippen med grønsagerne rundt om og hvis der er små børn til stede, så hold øje, for pludselig er grønsagerne væk.
Sundt og lækkert mellemmåltid eller som tilbehør til aftensmaden.
Kilde: Karina Villumsen www.madgudinden.blogspot.dk