Salat med sprødstegt Nuttolene
Prøv denne skønne salat med sprødstegt Nuttolene - af Trine Vesteraa
Til 2 personer
Ingredienser:
Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.
Ingredienser:
- 2 håndfulde salat efter smag
- 6 soltørrede tomater i olivenolie
- 4 kogte afkølede kartofler
- 3 skiver Nuttolene (ca. 1 cm. tykke)
- 3 spsk. ristede græskarkerner
- 2 spsk. økologisk mayonnaise
- 3 spsk. mandelfløde
- ½ tsk. æblecider-eddike
- salt, peber
- 3 spsk. blandede hakkede krydderurter fx purløg, persille og basilikum
- Vask salaten, og kør den tør i en salatslynge.
- Skær Nuttolene i strimler eller tern, og steg dem gyldne i kokosolie - lad dem køle af.
- Rist græskarkernerne i lidt kokosolie, og drys med salt.
- De er færdige, når de begynder at poppe - lad dem køle af.
- Skær kartofler i tern og soltørrede tomater i strimler.
- Anret det hele i en skål eller på et fad.
- Rør mayonnaise, mandelfløde, æblecider-eddike og krydderurter sammen til dressing - smag til med salt og peber.
- Kom lidt dressing oven på salaten, eller server den ved siden af.
Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.