Cæsarsalat
Prøv vores Cæsarsalat med Udo's olie
En lækker og sund måde at bruge Udo´s olie på i de daglige måder.
Til 2 personer
Ingredienser:
- ½ romainesalathoved, skyllet, tørret og brækket i mindre stykker
- 1 ansjosfilet, hakket (eller ½ spsk. Worcestershire sauce)
- 1 fed finthakket hvidløg
- 1 tsk. citronsaft
- 2 spsk. Udo´s mayonnaise
- 30 g revet parmesanost
- 50 g croutoner
- salt og peber
Fremgangsmåde:
- Croutoner: forvarm ovnen til ca. 200° C.
- Skær dit ynglingsbrød i små tern og vend dem med salt og peber.
- Rist brødternene i ovnen, indtil kanterne har taget farve.
- Tag brødternene ud af ovnen, og stænk dem med Udo´s olie.
- Salat: rør ansjos, hvidløg, citronsaft og mayonnaise sammen i en skål.
- Vend salaten i dressingen sammen med croutonerne og halvdelen af osten.
- Smag til med salt og peber.
- Drys resten af osten over salaten.