Nordisk salat med havtorndressing
Opskrift på Nordisk salat med havtorndressing
Til 4 personer
Ingredienser:
- 1 dl perlebyg
- 125 g babyspinat
- 125 g friske hindbær
- 3 spsk hasselnødder, ristede
- Dressing:
- 1-2 spsk havtornsaft
- 2 spsk rapsolie
- 1 tsk æblecidereddike
- Salt og sort peber
Fremgangsmåde:
- Kog perlebyg som angivet på emballagen, og afkøl den.
- Skyl spinaten grundigt, og dup den tør.
- Fordel spinat og perlebyg på et stort fad – drys hindbær og grofthakkede hasselnødder over.
- Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til.
- Fordel dressingen over salaten, og servér med det samme. Passer godt til et stykke oksekød.
Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.