Kaalsalat med mandelflager og citrondressing
Prøv vores herlige opskrift på kålsalat med mandelflager og citrondressing
Til 4 personer
Ingredienser:
- 1 dl perlespelt
- ½ spidskål, ca. 350 g
- 3 spsk mandelflager, ristede
- Dressing:
- 2 spsk olivenolie
- Revet skal fra 1 citron
- Saft fra ½ citron
- Salt og sort peber
Fremgangsmåde:
- Kog perlespelt som angivet på emballagen og afkøl den.
- Skær spidskål i tynde strimler, og vend det med speltkernerne.
- Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til.
- Fordel dressingen rundt i salaten, og drys med ristede mandelflager inden servering.
- Salaten passer rigtig godt til et stykke stegt, hvid fisk.
Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.