Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Quinoasalat med urter og sprød tang

Opskrift på Quinoasalat med urter og sprød tang

QuinoaTil 4 personer

Ingredienser:

  • 2 dl hvid quinoa
  • 250 g blomkål
  • ½ bdt frisk mynte
  • Spiselige urter/
  • blomster
  • 1 plade nori tang
  • 2 spsk neutral olie
Dressing:
  • 2 spsk olivenolie
  • Saft fra 1 lime
  • Salt og sort peber
Fremgangsmåde:
  • Skyl quinoa grundigt, kog som angivet på emballagen, og afkøl den. 
  • Skær blomkål i meget tynde skiver, gerne på et mandolinjern. 
  • Hak mynten groft, og bland det med blomkål og quinoa. 
  • Skær eller klip små stykker af nori tang, og steg dem på en pande i varm olie. De skal kun lige røre olien og op igen på fedtsugende papir.
  • Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og vend den rundt i salaten.
  • Top salaten med sprød tang og spiselige urter eller blomster.
  • Servér salaten med det samme. Passer godt til stegt fisk.


Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Sortér efter