Linsesalat med rødbede og feta
Prøv denne lækre opskrift på linsesalat med økologiske grønne linser
Tilberedningstid: 30 min. Aktiv tid: 20 min.
Antal: 2 personer
Ingredienser:
1 pose grønne linser 220 g
4 rødbeder
1 æbler
100 g feta
1 bundt persille
Dressing:
Salt, olie, honning, sennep og æbleeddike
Tilberedning:
Kog rødbederne møre (kogetiden varierer afhængig af størrelsen, skær dem evt. ud mindre stykker for at reducere kogetiden). Kog samtidig linserne i 10 min. Skær æblerne og feta ud og hak persillen fint. Kom rødbederne i koldt vand og smut skrællen af. Hæld vandet fra linserne og skyl dem i koldt vand. Bland dressingen og smag til med salt. Bland salaten og dressingen sammen.
Forslag til tilbehør: Kød, falafler, brød eller kartofler