Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Blue cheese-salat

Prøv Lene Hanssons blue cheese-salat

Ingredienser:
  • 6 stængler bladselleri
  • 2 røde æbler
  • 1 avocado
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 50 g valnødder
  • 100 g danablue
Dressing:
  • 1 spsk. vand
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • Saft af ½ appelsin
  • ½ tsk kryddersalt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Snit bladsellerien fint. 
  2. Skær æblerne i kvarter, fjern kernehuset og skær dem i små terninger. 
  3. Hak valnødderne groft. 
  4. Befri avocadoen for stenen samt skrællen, og skær avocadokødet i terninger. 
  5. Bland bladselleri, æble, avocado og valnødder med spinaten.

Rør vand, olivenolie, hvidvinseddike, appelsinsaft, kryddersalt og peber sammen til en dressing, og vend den i salaten. Smuldr osten hen over salaten, og den er klar til servering.


Kilde: Lene Hanssons Salater.
Sortér efter