Blue cheese-salat
Prøv Lene Hanssons blue cheese-salat
Ingredienser:
Kilde: Lene Hanssons Salater.
- 6 stængler bladselleri
- 2 røde æbler
- 1 avocado
- 1 håndfuld babyspinat
- 50 g valnødder
- 100 g danablue
- 1 spsk. vand
- 2 spsk. olivenolie
- 1 spsk hvidvinseddike
- Saft af ½ appelsin
- ½ tsk kryddersalt og peber
Fremgangsmåde:
- Snit bladsellerien fint.
- Skær æblerne i kvarter, fjern kernehuset og skær dem i små terninger.
- Hak valnødderne groft.
- Befri avocadoen for stenen samt skrællen, og skær avocadokødet i terninger.
- Bland bladselleri, æble, avocado og valnødder med spinaten.
Rør vand, olivenolie, hvidvinseddike, appelsinsaft, kryddersalt og peber sammen til en dressing, og vend den i salaten. Smuldr osten hen over salaten, og den er klar til servering.
Kilde: Lene Hanssons Salater.