Miso Hatcho upasteuriseret Ø
Fødevare.
Varebetegnelse:
Fødevare.
Varebeskrivelse:
Økologisk Hatcho Miso er kendt som den miso som blev serveret til Kejseren af Japan for over hundrede år siden. Bruges som bouillon til supper, marinering eller i dressinger.
Lagret i 36 mdr. i cedertræs tønder.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Upasteuriseret miso er et "levende" produkt, og uskadelige hvide gærbelægninger på toppen kan udvikle sig ved udsættelse for luft. Dette kan blot skrabes af, da det er en helt naturlig proces.
Fermenteringen kan også få glassets låg til at bule op. Det har ingen betydning for produktets kvalitet.
Hvis du ønsker at begrænse fermenteringen, kan du med fordel opbevare produktet ved 10 – 25°C før åbning.
Opbevaring:
Bør stilles på køl efter åbning og anvendes indenfor 6 måneder.
Ingredienser:
Fermenterede hele SOJAbønner* 65 %
Vand
Havsalt
Ristet BYGmel*
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Leverandør:
NatureSource
DK-2950 Vedbæk
Oprindelsesland:
JP-BIO-154 Ikke EU-jordbrug
Stregkode:
5021554000655
Varenummer:
11843