Nudelsuppe
Prøv denne skønne nudelsuppe med blomkål, porre, chili og friske koriander
Til 4 personer
Ingredienser:
- 7,5 dl vand
- ½ grøntsagsboullionterning
- 2 store spsk. mørk rismiso
- 75 g brune risnudler
- 175 g blomkål
- 1 stor gulerod
- 1 porre
- 100 g spidskål eller hvidkål
- 1 lille stykke frisk chili
- Kokosolie til svitsning
- Friske koriander til topping
- Salt og peber
- Rengør porren, skær den i tynde ringe og hak chilien fint.
- Skræl guleroden, skær den i mindre tern
- Skyld blomkålen, og skær den i mindre buketter.
- Hak spids/hvidkålet fint.
- Smelt kokosolien i en gryde, og svits grøntsagerne i olien i 2-3 minutter.
- Kom vand og boullionterning ved, og lad suppen koge sagte i 5 minutter.
- Kog samtidig nudlerne møre, og lad dem dryppe af.
- Rør misoen ud i lidt vand.
- Tag suppen af blusset, så den ikke længere koger, og rør misoen ud i suppen.
- Tilsæt nudler, og rør godt rundt
- Smag til med salt og peber.
Opskrift fra www.trinevesteraa.dk.