Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Varm krydret gulerodssuppe

Prøv vores opskrift på varm krydret gulerodssuppe

Varm krydret gulerodssovsTil 4 personer

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk friske timianblade eller 1/2 tsk tørrede
  • 150 g gulerødder
  • 100 g knoldselleri
  • 3-4 dl hønsebouillon eller vand
  • 1 laurbærblad
  • 1 spsk citronsaft
  • Ca. 2 tsk sojasovs eller tamari
  • Friskkværnet peber
  • 2 håndfulde friske krydderurter fx en blanding af
  • persille, dild og mynte

Fremgangsmåde:

  1. Hak løget, og steg det klart i olie. 
  2. Tilsæt knust hvidløg, timian og stykker af skrællede gulerødder og knoldselleri. 
  3. Steg et par minutter under omrøring. 
  4. Hæld bouillon eller vand i gryden. 
  5. Tilsæt laurbærblad. 
  6. Kog under låg ca. 20 min. 
  7. Fjern laurbærbladet. 
  8. Blend suppen glat. Er den for tyk spædes med bouillon eller vand. 
  9. Smag til med citronsaft, sojasovs eller tamari og peber. 
  10. Drys med masser af friskhakkede krydderurter ved servering.
Sortér efter