Mango Lassi
Mango, den indiske kongefrugt, er den vigtigste ingrediens i denne eksotiske sommerdrink.
Mango, den indiske kongefrugt, er den vigtigste ingrediens i denne eksotiske sommerdrink. Mango Lassi har en cremet konsistens, er let syrlig pga. frugtindholdet og har en smag der minder dig om indisk sommer. Drinken er et fantastisk alternativ til sodavand og andre meget søde drikke. Bliv nedkølet og opfrisket med denne skønne, sommerlige drink der samtidig mætter den lille sult.
Så længe du har en stavblænder eller elpisker, er denne yoghurt drink utroligt nem at lave.
Ingredienser til 5 portioner:
- 500 ml. natural yoghurt, 3,7 % fedt
- 500 ml. vand
- 1 moden mango – skrællet og skåret i stykker
- 2 spsk. indisk rørsukker
- 1 spsk. rosenblomstvand
Tilberedning
Bland yoghurt og vand sammen i en skål. Tilsæt derefter mangostykkerne, rørsukker og rosenvand. Blandingen piskes nu i ét minut på mellem hastighed.
Drikken kan drikkes med det samme efterfølgende, eller gemmes i køleskabet i én dag.
Tips
Hvis du ikke har frisk og moden mango, kan Cosmoveda mango puré/chutney bruges som alternativ.
Opskriften er oversat til dansk fra tysk, og er udarbejdet af www.cosmoveda.de.