The bridge
Plantebaserede drikke er blevet voldsomt populære som et alternativ til mælk – så populære, at det i dag nærmest er blevet lige så almindeligt at bestille en kaffe med havredrik som en helt almindelig cortado, når man går på café. Selvom det ikke nødvendigvis er hverken sundere eller bedre for kroppen at drikke for eksempel risdrik frem for komælk, så er de plantebaserede drikke imidlertid et glimrende alternativ for allergikere og veganere, der stadig gerne vil have fornemmelsen af en smule mælk i kaffen eller sovsen.
Hos italienske The Bridge har man af samme årsag specialiseret sig i at fremstille lækre og velsmagende vegetabilske drikke, der er både økologiske og laktosefrie. Navnet er tænkt som et symbol på den bro, som Margherita og Ernesto Negro Marcigaglia begyndte at bygge mellem økologiske og konventionelle fødevarer, da de grundlagde firmaet tilbage i 1994. Dengang var der ikke ligefrem et stort marked for plantebaserede drikke, hverken i Italien eller andre steder, men det er der blevet lavet om på siden. The Bridge har fået stor succes med deres vegetabilske læskedrikke, og virksomheden ledes i dag af Ernestos sønner, der med stolthed fører familietraditionen videre.
Plantedrikkene fra The Bridge udmærker sig ikke kun ved deres gode smag, men også ved at være 100 procent økologiske og veganske, ligesom størstedelen af varianterne også er glutenfrie. Alle drikkene fra The Bridge er fremstillet af mindst 20% nøje udvalgte råvarer og 80% kildevand fra en bjergkilde beliggende i en naturpark i det nordlige Italien. The Bridge køber desuden udelukkende ris og sojabønner fra italienske farmere. Plantedrikkene kan forresten ikke kun drikkes direkte fra glas, men med fordel også benyttes i saucer, kager og desserter.