100% Pure Whey Protein pulver Salted Caramel
Kosttilskud.
Varebetegnelse:
Kosttilskud.
Varebeskrivelse:
Valleprotein pulver med bromelain enzym, aminosyrer og sødestoffer.
100% Pure Whey er et proteinpulver med et proteinindhold der er afledt af valleprotein - en kombination af vallekoncentrat, valleisolat og tilsatte aminosyrer L-glutamin, L-arginin, samt L-Leucin, L-Isoleucin og L-valin.
100% Pure Whey Protein er god til dig der leder efter en god proteinkilde, som kan indtages som en lækker cremet proteindrik uden gluten.
100% Pure Whey Salted Caramel anbefales som basisingrediens til sunde måltider eller desserter, hvis du foretrækker sund kost eller hvis du er allergisk over for fødevaretilsætningsstoffer.
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Daglig dosis:
Voksne:
56 g dagligt
Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning
Brugsanvisning og forholdsregler:
Bland 1 portion (28 gram = 2 spiseskefulde) pulver med 250 ml vand i en shaker. På træningsdage indtages 1 portion inden for 45 minutter efter din træning og 1 portion mellem dine måltider. På hviledage indtages 1 portion om morgenen og 1 portion om aftenen.
Opbevaring:
Opbevar produktet tæt lukket på et køligt og tørt sted.
Ingredienser:
Instant valleproteiner 90 % (valleproteinkoncentrat (MÆLK) (emulgator: lecithiner), valleproteinisolat (MÆLK) (emulgator: lecithiner (SOJA))
L-glutamin 2,9 %
Aromaer
Salt 1,4 %
Fortykningsmiddel (cellulosegummi)
L-arginin
Farvestof (ammoniak karamel)
L-leucin 0,2 %
Sødestof (sucralose)
L-isoleucin 0,1 %
L-valin 0,1 %
Bromelainpulver 0,04 %
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Kan indeholde spor af:
Mælk, æg, gluten, soja, jordnødder, nødder, selleri, fisk, krebsdyr, bløddyr og svovldioxid.