Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Scholl All In One Corn Pen

Scholl All In One Corn Pen

164,95 DKK

Medicinsk udstyr.

1 stk 164,95 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Medicinsk udstyr.

Varebeskrivelse:

Scholl Alt-i-en stiften til fjernelse af ligtorne er en meget effektiv og hurtigt virkende metode til fjernelse af ligtorne. Velegnet til hårde og bløde ligtorne. Genanvendelig, nok til flere ligtorne.


Brugsanvisning og forholdsregler:

Ligtorne pennen kan anvendes af voksne og børn fra 4 år. Må ikke anvendes, hvis du er diabetiker eller lider af dårlig blodcirkulation. Gravide og ammende kvinder må kun anvendes med lægens tilladelse.

Advarsel: Pennen indeholder en stærk ætsende syre. Anvend kun TCA-Active-Gel direkte på det område, der skal behandles, og lad den ikke komme i kontakt med sund hud. hvis gelen bruges på sund hud, kan der opstå en grad af forbrænding, derfor er ekstrem forsigtighed nødvendig ved at brug af Alt-i-en behandlingspen til ligtorne.
Må ikke anvendes på irriteret, inficeret, rød eller betændt hud. Må ikke bruges, hvis du er overfølsom overfor en af ingredienserne, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt hudstanden er en ligtorne eller hård hud. i tilfælde af irritation, rødme eller smerte skal du rense området med masser af vand og sæbe og søge råd hos din læge eller på apoteket.
Undgå kontakt med tøj, smykker, stof eller møbler, da det kan beskadige dem.
Undgå kontakt med øjne og slimhinder. I tilfælde af utilsigtet kontakt med øjne eller slimhinder, skal du skylle med rigeligt vand og søge lægehjælp.
Manglende overholdelse af brugsvejledningen kan føre til irritation af huden, smerter og svie. For stor mængde gel kan forårsage irritation.
Kontakt din praktiserende læge, hvis:
◦ Ligtornen ikke forbedres inden for 4 behandlinger.
◦ Du oplever nogen som helst form for irritation, rødme eller smerte.

Anvendelse:
For at fjerne hætten fra pennen skal du dreje hætten og justere pilene og trække hætten fra pennen.
Hold pennen lodret med børstespidsen nedad.
Før første brug er det nødvendigt at dreje drejeknappen på toppen af pennen helt med uret for at lægge gelen i børsten. Det kan mindst op til 8 fulde omdrejninger, indtil den første dråbe er synlig.
Under de efterfølgende applikationer skal du langsomt dreje skiven, indtil der dannes en dråbe, og påfør derefter gelen forsigtigt strengt på ligtorne ved hjælp af børsten, så du ikke rører ved den sunde hud. Hvis for meget gel ved et uheld frigives og kommer i kontakt med sund hud, skal du straks vaske området med rigeligt sæbe og vand for at forhindre irritation af sund hud; Påfør derefter forsigtigt den rigtige mængde gel på ligtorne.
Lad gelen tørre i ca. 10-15 minutter før påtegning af sokker og sko.
Vask forsigtigt børstespidsen med vand og tør børstespidsen af med en serviet for at fjerne overskydende gel, før du sætter hætten på igen ved at justere pilene forkert på hætten og pennen.
Repetere én gang daglig i 4 dage.
Efter den 4-dages
behandlingsperiode vil huden skalle af i løbet af de næste 4 dage. Du kan forsigtigt fjerne huden, der skaller af, under lunkent vand. Efter behandlingen vil der dannes ny sund hud. Ligtornen eller den hårde hud
kan gå væk efter den første uge af behandlingen. Hvis ligtornen eller den hårde hud ikke forsvinder helt, gentages behandlingen efter 4 dages pause. Du kan gentage denne behandling op til 4 gange.
Der er ingen kendte bivirkninger ved brug i overensstemmelse med brugsvejledningen.

Opbevaring:

Opbevar Alt-i-en behandlingspen til ligtorne i den originale emballage ved stuetemperatur. Sæt hætten ordenligt på igen efter hver brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

Fremstillet af:

,

Leverandør:

Retail Partner Danmark ApS
DK-2860 Søborg

Stregkode:

5056585801667

Varenummer:

56101