Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Body Wash
Astion

Body Wash

69,95 DKK

Body wash.

200 ml 349,75 DKK/l
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Body wash.

Varebeskrivelse:

Plejende Astion Pharma Body Wash, perfekt til tør og følsom hud. Fri for parfume, indeholder urea og niacinamid for daglig vask. Allergy-Certified, velegnet for alle aldre.

Oplev den ultimative lindring for tør og følsom hud med Astion Pharma Body Wash. Denne skånsomme og fugtgivende body wash er specielt udviklet til at tackle de udfordringer, som eksemramt hud medfører. Med en nøje udvalgt formel, der indeholder urea og niacinamid (vitamin B3), renser denne kropssæbe huden effektivt uden at udtørre eller irritere. Urea hjælper med at bevare fugten og beskytte huden, mens niacinamid virker beroligende og reducerer rødme, hvilket gør denne body wash ideel til daglig brug, selv for de mest følsomme hudtyper.

Denne body wash fra Astion Pharma er helt fri for parfume og er Allergy-Certified, hvilket gør den sikker og velegnet til både voksne og børn fra 0 år. Den er ideel for familier, der ønsker en sikker og effektiv løsning til daglig hudpleje, især når man døjer med symptomer, såsom kløe, tørhed og irriteret hud.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Påfør produktet på våd hud, massér i cirkulære bevægelser for at aktivere skumdannelsen, og skyl derefter grundigt af med lunt vand. Efter badet er det vigtigt at fugtpleje huden, især hvis du har tør eller eksemramt hud. Astion Pharma tilbyder også en række fugtgivende cremer og body lotions, som er ideelle til brug efter vask.

Ingredienser:

Aqua/Water
Cocamidopropyl Betaine
Glycerin
Urea
Sodium Lauroyl Sarcosinate
Sodium Lauryl Sulfoacetate
Sodium Chloride
Betaine
Niacinamide
Lactic Acid
Sodium Citrate
Sodium PCA
Sodium Benzoate
Potassium Sorbate
PEG-120 Methyl Glucose Dioleate
Allantoin
Panthenol
Glyceryl Caprylate
Tetrasodium Iminodisuccinate
Pantolactone
Tocopherol

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Leverandør:

Australian Bodycare Continental
DK-5492 Vissenbjerg

Stregkode:

5714535000941

Varenummer:

56384