Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Shampoo
Astion

Shampoo

69,95 DKK

Hår shampoo.

200 ml 349,75 DKK/l
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Hår shampoo.

Varebeskrivelse:

Astion Shampoo til tør hovedbund.
Parfumefri shampoo fra Astion Pharma til daglig pleje af tør og sensitiv hovedbunden. Beriget med fugtgivende urea og beroligende niacinamid, ideel til kløende og tør hovedbund.

Astion Pharma Shampoo er en skånsom og parfumefri shampoo designet specifikt til personer, der kæmper med irritation i hovedbunden. Denne specialformulerede shampoo indeholder en nøje afstemt blanding af urea og niacinamid, som er kendt for deres fugtgivende og beroligende egenskaber, hvilket gør den til en ideel løsning for daglig vask og pleje.

Urea er effektiv til at bevare fugtigheden i huden og forbedre hudens barrierefunktion, hvilket er afgørende for at mindske tørhed og skældannelse i hovedbunden. Niacinamid, en form for vitamin B3, er fremragende til at reducere rødme.

Shampooen er skånsom nok til daglig brug og kan anvendes af hele familien, inklusiv voksne og børn fra 0 år. Den er særligt udviklet til at håndtere problemer såsom kløe, skæl og tør hovedbund.

Denne parfumefri shampoo er AllergyCertified, hvilket betyder, at den er testet og godkendt til at minimere risikoen for allergiske reaktioner, hvilket gør den særdeles velegnet for sensitiv hud.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Fugt håret grundigt og anvend en passende mængde shampoo. Massér blidt ind i hovedbunden for at aktivere dens milde skum og sikre, at de aktive ingredienser fordeles jævnt. Skyl grundigt ud efter brug for at undgå at rester forværrer tørhed eller irritation.

Ingredienser:

Aqua/Water
Cocamidopropyl Betaine
Glycerin
Betaine
Urea
Sodium Lauroyl Sarcosinate
Sodium Lauryl Sulfoacetate
Sodium Chloride
Niacinamide
Lactic Acid
Sodium Citrate
PEG-120 Methyl Glucose Dioleate
Sodium Benzoate
Panthenol
Potassium Sorbate
Sodium PCA
Allantoin
Saccharide Isomerate
Glyceryl Caprylate
Tetrasodium Iminodisuccinate
Tocopherol
Vegetable Oil
Citric Acid

*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens

Leverandør:

Australian Bodycare Continental
DK-5492 Vissenbjerg

Stregkode:

5714535001009

Varenummer:

56385