Tamari Ø
Økologisk glutenfri tamari
Varebetegnelse:
Økologisk glutenfri tamari
Varebeskrivelse:
Økologiske tamari kaldes også i daglig tale for sojasovs.
Tamari og Shoyu bliver ofte skåret over én kam, men smagsmæssigt er der er dog langt fra den ene til den anden. De kan begge bruges til marinering af kød og specielt asiatiske retter.
Tamari kommer fra det japanske ord 'tamaru', der betyder akkumulleret eller 'olien'.
Tamari var oprindeligt et flydende biprodukt af miso-produktion, som involverer fermenterede sojabønner.
Tamari er god til at give retten mere umami og dybde, men den er drøj i brug, og man bør derfor være påpasselig med mængderne.
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Ingredienser:
Vand
SOJAbønner*
Havsalt
Koji
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Næringsindhold:
Leverandør:
Biogan A/S
DK-8520 Lystrup
www.biogan.dk
Oprindelsesland:
NL-BIO 01 Ikke-EU jordbrug
Stregkode:
5704297221203
Varenummer:
18615