Kombu Tang
Fødevare.
Varebetegnelse:
Fødevare.
Varebeskrivelse:
Clearsprings Japanese Hokkaido Kombu Tang er høstet ud fra kysten af øen Hokkaido i Japan og perfekt til at lave den populære japanske fond "dashi". Tangen giver retter en ekstra dimension og de forskellige tang typer har helt forskellige smags nuancer og farver. De er gode som snack, drys, salater m.m. Du kan også bruge dem i supper og grøntsagsretter. Kombu egner sig godt til at koge sammen med linser, da det bl.a. forkorter kogetiden og gør dem blødere.
Kombu virker som en naturlig smagsforstærker da den indeholder den naturlige smagsgiver som hedder glutaminsyre hvilket japanerne beskriver som smagen af "umami".
Næringsindhold:
Indeholder 456 µg jod pr. 100 g som svarer til 304 % af det daglige reference indtag.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tilberedning af dashi fond: Iblødsæt 1 g kombu tang i 1 liter vand i 20-30 minutter. Bringes derefter langsomt i kog og lad simre i 5 minutter. Fjern og kassér derefter kombuen fra fonden.
Kombu tang har et naturligt højt indhold af jod. Personer som er sensitive overfor jod i kosten, bør tale med deres læge før de spiser dette produkt.
Opbevaring:
Køligt og tørt.
Genluk pakken efter åbning.
Ingredienser:
Tørret kombutang (Laminaria japonica)
*=økologisk ingrediens, **=biodynamisk ingrediens
Kan indeholde spor af:
Fisk, bløddyr og/eller krebsdyr.
Næringsindhold:
Leverandør:
NatureSource
DK-2950 Vedbæk
Stregkode:
5021554001157
Varenummer:
11863