Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Facial Cupping sæt 2 stk
Venuray

Facial Cupping sæt 2 stk

349,00 DKK

Cupping sæt til ansigtet.

1 pk 349,00 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Cupping sæt til ansigtet.

Varebeskrivelse:

Facial Cupping sættet er designet til at imitere græsk, kosmetisk terapi. Præcis som vi træner kroppen, bør vi også huske at træne muskulaturen i ansigtet og dette kan kopperne effektivt hjælpe med. Kopperne hjælper med at fremme hudens tient, booste microcirkulationen, stimulere kollagen dannelsen og efterlader huden dejlig glød. Sættet inkluderer 2 stk. ansigts kopper.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Påfør rigeligt ansigtsolie eller ansigtscreme før brug. Tryk luften ud af bolden før den placeres på huden. Placer den på huden så den giver et let sug. Løsen forsigtigt trykket ved at løfte og stimulere, men hold koppen hele tiden i bevægelse. Brug din frie hånd til at holde huden bag koppen, så den glider lettere og beskytter din huds elasticitet. Brug op- og udadgående bevægelser for en løftende effekt, eller bevæg dig nedad for at frigøre den stillestående lymfe.

Bemærk: Lad ikke glasrøret være på et område i mere end 5 sekunder, da det kan føre til blå mærker. Den mindre kop er til de sarte områder omkring øjne og læber. Brug den på samme måde som i ansigtet, start fra den indre øjenkrog og arbejd dig ud og op.

Bemærk: Den samlede tid til cupping bør ikke være mere end fem minutter. Hvis der opstår et mærke, skal du stoppe med at bruge det, indtil det forsvinder. Der kan opstå midlertidig rødme eller kløe i det behandlede område. Det bør forsvinde kort tid efter behandlingen. Ansigtets tone og form varierer, og derfor kan suget brydes i nogle områder. Tilsæt mere ansigtsolie, påfør koppen igen, og fortsæt rutinen. Brug ikke mere end tre gange om ugen. Vask kopperne med rent vand, og lad dem lufttørre. Holdes væk fra børn.

Advarsel: Eventuelle skadelige konsekvenser som følge af forkert brug eller anvendelse på andre kropsområder, manglende overholdelse af instruktioner eller andre ukorrekte anvendelser er hverken Ecovik ApS' eller dets datterselskabers ansvar. Denne vare er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.

Fremstillet af:

Glas, gummi.

Leverandør:

Ecovik
DK-1606 København V

Stregkode:

7300422700544

Varenummer:

57016