Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Hevea Menstruationstrusser, Briefs S
Hevea

Hevea Menstruationstrusser, Briefs S

199,95 DKK

Menstruationstrusser.

1 stk 199,95 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Menstruationstrusser.

Varebeskrivelse:

Hevea Period Brief - Black - S.
Bekvemme og praktiske, genanvendelige menstruationstrusser.

Denne trusse er med klassisk kort form, regulær stigning og blondekant.

Du kender dit flow. Eller måske gør du det ikke, fordi du er en teenager, der spekulerer på, hvornår din menstruation begynder...en mor i månederne efter fødslen, der venter på, at din almindelige cyklus vender tilbage...eller du er godt inde i din menstruation og oplever uregelmæssigheder. Og selv med de mest regelmæssige cyklusser, bringer hver dag og nat forskellige behov for beskyttelse i perioden med sig.

Omfavn dit flow med disse revolutionerende trusser, designet til at holde dig selvsikker og komfortabel gennem hele din cyklus. Komforten og pålideligheden af periodetrusserne vil styrke dine valg i hverdagen - ikke længere frygt for lækagen på fodboldbanen, yogamåtten, i klasseværelset eller på arbejdspladsen.

Sig farvel til ubehag og hej til en forbandet god tid!

Brugsanvisning og forholdsregler:

Benyttes trussen alene, kan denne trusse rumme op til 25 ml i op til 12 timer (svarende til 3 tamponer). Under tungere flow eller kapacitetsbehov kan du overveje at matche med en menstruationskop.

Maskinvask før brug. Når det er brugt, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1. Skylning: Skyl så hurtigt som muligt efter brug, indtil vandet løber klart i koldt vand. Maskinvask direkte bagefter... eller hæng til tørre og sæt til side til næste vask.

2. Vask: Maskinvask i skånsom cyklus i koldt vand (30°C). Det anbefales ikke vask med skyllemiddel. Hæng til lufttørre.

Miljøvenligt tip: Disse periodetrusser holder i gennemsnit 40 vaske (ca. to år), og ligesom med alle genanvendelige periodeprodukter, kan de begynde at lugte på et tidspunkt. Hvis det er tilfældet, skal du lægge dem i blød i hvid eddike eller bagepulver natten over, før du maskinvasker dem.

Fremstillet af:

Økologisk bomuld.

Leverandør:

Hevea By Hoffihearts
DK-2791 Dragør

Stregkode:

5710087454119

Varenummer:

56574