Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0
Hevea Aktivitetslegetøj Stellar ball Skye blue
Hevea

Hevea Aktivitetslegetøj Stellar ball Skye blue

159,95 DKK

Hundebold.

1 stk 159,95 DKK/stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Gratis levering til din lokale Helsam

Varebetegnelse:

Hundebold.

Varebeskrivelse:

Hevea Stellar Ball.

Denne bløde og formbare bold giver et fremragende aktiveringslegetøj, der vil holde din hund beskæftiget i et godt stykke tid. Med sine udskårne mellemrum og stjernemønster kan du nemt lægge større godbidder ind i bolden, samt lave sjove lege med husholdningsartikler, som din hvalp skal trække ud, inden du kommer til en mindre godbid – gamle sokker er et godt tip.

I mellemtiden kan denne formbare bold bruges både indendørs og udendørs som et sjovt kaste- og hentelegetøj, da den er holdbar, men alligevel blød. Plus, det passer nemt i lommerne, hvilket gør det til et fantastisk legetøj på farten!

Mål: diameter 11,5 cm.

Brugsanvisning og forholdsregler:

En stor egenskab ved naturgummi er, at den er formbar - du kan strække boldens huller for at stikke større godbidder ind i bolden. Har du brug for en god udfordring, der vil holde din hund beskæftiget i længere tid? En god aktiveringsidé er at fylde bolden med gamle sokker ved at trykke små godbidder ind i midten af ​​bolden. Din hvalp skal finde ud af, hvordan man trækker sokkerne ud én ad gangen for at komme til godbidden.

Træk og stræk bolden under rindende vand for at fjerne eventuelle gamle godbidder. Rengør med en fugtig klud og mild sæbe og skyl.

Fremstillet af:

Naturgummi

Leverandør:

Hevea By Hoffihearts
DK-2791 Dragør

Stregkode:

5710087411716

Varenummer:

56563