✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Køb online - returnér i butik!

Middagopskrifter

Her kan du finde inspiration til lækre middagsretter. Du finder både opskrifter på retter der passer til vinter og sommer, og tiden imellem.

Få varmen med chili con carne, eller lav lækre og smagfulde grillspyd til grillen om sommeren. 

Flere af opskrifterne er vegetariske. Prøv for eksempel vores Chilli con Udo's - en nem simreret med bl.a. Udo's Choice 3-6-9 Olieblanding og ikke mindst røde bønner, som er én af de fødevarer, der har det højeste indhold af fibre.Vil du have en suppe med et højt indhold af provitamin A (betacaroten), kalium, fibre og antioxidanter, skal du prøve vores græskarsuppe med karry.



Mange af ingredienserne finder du her på Helsam.dk, og i vores mange butikker som er spredt over hele landet. God fornøjelse.

  • Yellow Rice, lammekoteletter

    Yellow Rice, lammekoteletter

    Yellow rice er en krydderiblanding, som er sammensat af alt det gode fra de srilankanske skovhaver og er en klassisk ret i det sydlige asien. Yellow Rice har en krydret...

  • Purple Haze Sliders

    Purple Haze Sliders

    Purple Haze er en nyskabende BBQ rub med en fin balance mellem styrke, sødme og syre. Grundstenen i blandingen er vores purple-farvede solbærpulver, som sammen med sort peber, ingefær, nigella,...

  • Pulled Pork med Smokey Sally

    Pulled Pork med Smokey Sally

    Pulled Pork er velkrydret og ekstremt mørt svinekød, der smager fantastisk. Det er ikke svært at lave, men det kræver forberedelse og god tid – bare så du ved det!...

  • Pulled jackfruit med økologisk barbecuesauce

    Pulled jackfruit med økologisk barbecuesauce

    Jackfruit er det nyeste skud på stammen hos vegetariske og veganske forbrugere. Det anvendes som køderstatning, grundet dets trevlede konsistens er det godt som pulled jackfruit - en vegansk udgave af...

  • Grillspyd med Flaming Dust

    Grillspyd med Flaming Dust

    Flaming Dust er en krydderiblanding med sin helt egen historie. Flaming Dust er udviklet af det svenske Team Flaming Pig BBQ til DM i Grill 2013, hvor den blev nr....

  • Vegetarisk karry med bønner og blomkål

    Vegetarisk karry med bønner og blomkål

    Tilberedningstid: 35 min. Aktiv tid: 25 min. Antal: 2 person   Ingredienser: 200 g Toftkær forkogte økologiske hvide kidneybønner 1 løg 2 hvidløg 5 cm ingefær 1 spsk. garam marsala...

  • Tomatsuppe

    Tomatsuppe

    Det skal du bruge: 100 g. røget bacon i tern. Lidt olivenolie. 2 løg i tern. 2 hakkede fed hvidløg. 1 liter Svane tomatjuice. En knivspids mild chilipeber 1/4 liter...

  • Tatjana Albinus - Kyllingetærte

    Tatjana Albinus - Kyllingetærte

    Tærtebund: 150 g smør 100 g mandelmel 50 g sesamfrø 1 tsk salt 3 spsk loppefrøskaller 1 æg Tærtefyld: 2 store kyllingebrystfileter, kogt eller stegt 2 porrer 5 æg 1...

  • Tærte med kylling og broccoli med FiberHUSK

    Tærte med kylling og broccoli med FiberHUSK

    Tilberedningstid: 30 minutter, bagetid 25 minutter En nem og lækker tærte med kylling og broccoli. Skulle der være rester, smager tærten også dejligt kold til frokost dagen efter.   Tærtedej 100...

  • Spinat Vafler

    Spinat Vafler

    INGREDIENSER: til ca. 4 vafler 200 ml hamp mælk 80 gr. spinat blade 120 gr. glutenfri mel 80 gr. glutenfri havre mel 80 gr. plantebaseret smør 1 æg 1 spsk....

  • Spicy roastbeef

    Spicy roastbeef

    Roastbeef er traditionelt en steg, der tilberedes i gryde eller ovn, men her bliver den krydret og tilberedt i grillen. Det giver en meget mere aromatisk steg, der er både...

  • Sojagryde med quinotto

    Sojagryde med quinotto

    Til 4 personer Ingredienser: 75 g sojakød 250 g champignon 2 mellemstore løg 2-3 fed hvidløg 2 forårsløg ½ frisk chili 2 ds. hakket tomat ½ dl. tamari Salt Peber...

  • Skaldyrsgryde

    Skaldyrsgryde

    Ingredienser: 200 g tomater 200 g gulerod 300 g agurk 10 g ingefær 3 spsk. bredbladet persille 1 dåse hakkede og flåede tomater 3 dl vand 1 tsk. himalayasalt 1...

  • Rødbedesuppe

    Rødbedesuppe

    Ingredienser til suppe 4 rødbeder 1 rødløg 1 lime 900 ml grøntsagsbouillon 2 spsk. olivenolie 6 friske timiankviste 2 fed hvidløg 2 måleske NDS® collagen 1 forårsløg Håndfuld frisk hakket...

  • Rødbede-spread med peberrod

    Rødbede-spread med peberrod

    Ingredienser: 175 g kogte rødbeder 200 g kogte butterbeans 2 spsk vand 2 spsk olivenolie Salt og peber Masser af frisk revet peberrod Fremgangsmåde: Riv et stykke peberrod på ca....

  • Ristede kikærter

    Ristede kikærter

    Fremgangsmåde: Kikærterne lægges i blød natten over. Herefter koges de i ca. 15 minutter. Hæld vandet fra, og vend dem med salt og chili. Ristes på en pande evt. med...

  • Rasta Pasta

    Rasta Pasta

    Rasta Pasta er en unik krydderiblanding med en varm og sammensat base tilsat noter af citrontimian, hvidløg og paprika. Vi har ladet os inspirere af Caribiens farver og smagsudtryk og...

  • Ramsløg Pesto

    Ramsløg Pesto

    Ingredienser 100 gr. Ramsløg blade uden stilk 30 gr. Basilikum 2 tsk. Pinjekerner 2 tsk. hasselnødder 4 tsk. Citronsaft 40 gr. Revet parmesan ost 120 ml. Olivenolie 2 måleske NDS®...

  • Piv fræk persille

    Piv fræk persille

    Til 1-2 personer Ingredienser: 1 banan – evt. frossen i tynde skiver ½ avocado 1 håndfuld frisk eller frossen persille 2 cm ananas uden skræl 4-5 dl ris- eller mandelmælk...

  • Pitabrød med hummus

    Pitabrød med hummus

    Lækker opskrift fra Urtekram til 4 personer Ingredienser: Pitabrød: 25 g gær 1 tsk. agavesirup  1½ tsk. salt*  3 dl. lunken vand 1 spsk. græskarkernesmør 450 g durumhvedemel Hummus: 400 g. kikærter på dåse ½ citron, saft herfra 1 spsk. tahin 1 fed hvidløg 1½ tsk. timian ½ dl. olivenolie Vand Salt og peber Tahin dressing: 3 spsk. tahin m/salt 2 spsk. creme fraiche 1 dl. vand ½ tsk. chiliflager ½ citron, saft herfra...