
Det skal du bruge:
- 100 g. røget bacon i tern.
- Lidt olivenolie.
- 2 løg i tern.
- 2 hakkede fed hvidløg.
- 1 liter Svane tomatjuice.
- En knivspids mild chilipeber
- 1/4 liter Hønsefond.
- En god sjat rødvin.
- 250 g. tortellini med skinke eller anden pasta.
- Salt og peber.
- Revet parmesanost.
Så nemt er det:
- Svits løg og bacontern i lidt olivenolie i en stor gryde.
- Tilsæt de hakkede hvidløg derefter tomatsaften, hønsefonden, en sjat rødvin samt chilipeber.
- Lad det småkoge ca. 15 min. til bacon og løg er møre og smagen har ”sat sig”.
- Smag til med salt og peber.
- Tilsæt pastaen, der koges færdig i suppen, efter anvisning på pakken.
- Serveres med brød og reven parmesanost. Velbekommen!