Morgenboller med FiberHUSK

Ingredienser
- 400 g hvedemel
- 450 g fuldkornsmel (f.eks. hvid hvede, rugmel, grahamsmel, fuldkornsspeltmel)
- 50 g kerner/fuldkornsblanding (f.eks. solsikke-, græskar-, hvedekerner, fuldkornsblanding)
- 20 g kerner eller frø til at drysse på bollerne
- 4 dl magert surmælksprodukt
- 4 dl vand
- 50 g gær
- 7 g salt
- 20 g FiberHUSK
- 100 g revet grønt (f.eks. gulerod, squash, selleri)
Fremgangsmåde
- Udrør FiberHUSK i halvdelen af vandet og gæren i den anden halvdel
- Bland med de øvrige ingredienser og rør dejen grundigt
- Dejen hæver mindst 30 min. og æltes derefter grundigt igennem
- Form dejen til ca. 20 boller, der pensles med vand og drysses med frø
- Bollerne efterhæver mindst 20 minutter.
- Bages ved 180-200 grader i ca. 20 minutter.