✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Fri levering til butik!     ✔ Info om ændringer på Helsam.dk

Pintobønner med majs og peberfrugt

Pintobønner med majsIngredienser:

  • Lime
  • Olivenolie
  • 2-3 fed hvidløg
  • Frisk mynte
  • 300 g pintobønner
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 majskolber

Fremgangsmåde:

  1. Pintobønnerne lægges i blød natten over. 
  2. Næste dag skylles bønnerne og koges 15 minutter med 1 løg og 1-2 fed hvidløg. 
  3. Limesaft  olivenolie og hvidløg blendes i en glasblender og smages til med salt. 
  4. Skær kornene af majskolberne, og kog dem i kogende saltet vand, 5-10 minutter. 
  5. Afkøl i koldt vand og afdryp. 
  6. Skær peberfrugten i små tern.
  7. Vend salaten sammen med lime- og hvidløgsdressingen.
Forrige Næste