✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Fri levering til butik!     ✔ Info om ændringer på Helsam.dk

Pintobønner med gulerødder og avocado

Pintobønner med gulerødder og avocadoIngredienser:

  • 300 g pintobønner
  • 150 g gulerødder
  • 2 avocado
  • Græskar kerner
  • 2 dl crèmefraich
  • Røget paprika
  • Karry
Fremgangsmåde:
  1. Pintoobønnerne lægges i blød natten over. Herefter koges de i ca. 15 minutter i nyt vand.
  2. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand.
  3. Gulerødderne og avocadoerne skrælles og skæres i små mundrette stykker. Paprika og karry røres i crèmefraichen og smages til med salt.
  4. Vendes sammen med gulerødderne og avocadoen.
  5. Græskarkernerne drysses over salaten som pynt.
Forrige Næste