✔ Fri fragt fra 299 kr.

✔ Fri levering til butik!

Juleboller med kanel

Ingredienser:

  • 2½ dl økologisk (soja, ris, spelt) mælk
  • 30 g gær
  • 450 g hvedemel
  • 100 g økologisk rørsukker
  • 2 tsk. kanel
  • ½ tsk. fintrevet muskatnød
  • 25 g syltede kirsebær
  • 100 g økologiske rosiner
  • 50 g økologisk sukat
  • 100 g blødt smør
  • 1 sammenpisket æg til pensling

 

 

Sådan gør du:

  1. Opløs gæren i den lunkne mælk. 
  2. Rør alle øvrige ingredienser undtagen æg i, og ælt dejen godt. 
  3. Stil dejen tildækket et lunt sted, og lad den hæve til dobbelt størrelse (ca. ½ time). 
  4. Ælt dejen godt på et meldrysset bord, og form den til boller. 
  5. Brug den sidste klump dej til at trille små kugler svarende til antallet af boller. 
  6. Sæt en dejkugle oven på hver bolle, og lad bollerne efterhæve ca. 15 minutter. 
  7. Pensl bollerne med æg, og bag dem ved 200° i ca. 20 minutter.


Kilde: Natur-Drogeriet.

Forrige Næste