✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Køb online - returnér i butik!

Havregrynskugler

Antal: 25-30 stk.

  • 100 g tørrede abrikoser
  • 4 dl havregryn - ca. 150 g
  • 75 g kokosolie eller smør
  • 125 g honning - gerne flydende

Drys: 50 g pistacienøddekerner eller kokosmel

Fremgangsmåde:

  1. Hak pistacienødderne fint i en foodprocessor. Læg dem på en tallerken.
  2. Kom abrikoserne i foodprocessoren. Tænd og hak dem fint. Tilsæt havregrynene.
  3. Smelt kokosolie eller smør ved svag varme. Rør honningen ud i olien, når den er flydende.
  4. Tænd for foodprocessoren. Hæld den flydende olie og honningen i. Kør til en sammenhængende masse.
  5. Form små kugler og tril dem i hakkede pistacienødder eller kokosmel. Sæt kuglerne i køleskabet ca. 30 min., til de er blevet lidt fastere.


Kilde: Katrine Klinken. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Forrige Næste