Ingredienser:- 300 g vand
 - 100 g syrnet mælkeprodukt
 - 13 g tørgær
 - 20 g FiberHUSK
 - 7 g salt
 - 5 g sukker (saccharose)
 - 9 g rapsolie
 - 10 g gurkemeje
 - 100 g rugmel
 - 425 g hvedemel
 - 1 tsk. oregano
 
- 75 g rød peberfrugt
 - 75 grøn peberfrugt
 - 150 g kogt skinke i tern eller strimler
 
Fremgangsmåde:
- Lun vandet og udrør gær og FiberHUSK heri.
 - Bland de øvrige ingredienser i melet af flere omgange. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 45 minutter.
 - Skær peberfrugten i små tern.
 - Slå dejen ned, tilsæt peberfrugt og skinke, og ælt dejen godt igennem.
 - Del dejen i 16 stykker, og form dem til boller.
 - Læg bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem efterhæve i 20 minutter.
 - Pensl bollerne med syrnet mælkeprodukt, og bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter. Afkøles på en bagerist.
 
Opskrift: Økonoma Hanne Jensen for W. Ratje Frøskaller.