Ingedienser:
- 100 g olivenolie eller kokosolie
- 200 g sukrin gold
- 2 æg
- 3 modne bananer
- 150g groft ølandshvede
- ½ tsk. Salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljepulver
- ½ dl risdrik
- 50 g havregryn
- 50 g hakkede hasselnødder
- 100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
- Rør olie og sukrin sammen i en skål.
- Rør æggene i et af gangen.
- Mos bananerne med en gaffel, og kom dem i skålen.
- Sigt mel, salt, bagepulver og vaniljepulver i massen og rør rundt.
- Tilsæt mælken, havregryn, nødder og den hakkede chokolade.
- Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i ovnen ved 180º i ca. 45 min.
- Afkøles.
- Drys evt. med sukrin melis.