✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Køb online - returnér i butik!

Bagetips til bagning med glutenfrit mel

Glutenfri produkter kan være lidt vanskeligere at bage med netop på grund af den manglende gluten, men følgende tips kan forbedre bageresultatet...

  • Bland forskellige typer glutenfrit mel.
  • Brug mere gær end normalt - men forvent stadig ikke en normal hæveevne.
  • Brug mange solsikkekerner, sesam- eller hørfrø - sæt dem gerne i blød 1 time.
  • Bag brødet i en form beklædt med bagepapir.
  • Anvend med fordel surmælksprodukter.
Der findes et bredt sortiment af økologiske glutenfrie produkter, der giver mulighed for større variation i madlavningen til den, der ikke tåler gluten. Prøv f.eks. hirseflager, rismel, boghvedemel, soyamel eller majsmel.

Se alle vores glutenfri produkter her

Forrige Næste