✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Køb online - returnér i butik!

Papaya Pie

PapayaPapaya er super sundt, og denne tærte er faktisk så lækker, at den passer både til dessert og til morgenmad.

Antal portioner: Ca. 16

Udstyr: Blender, tærteform, kaffekværn

Ingredienser, tærtebund:
  • 1½ dl mandler, udblødt i vand i ca. 3 timer
  • 1½ dl valnødder, udblødt i vand i ca. 3 timer
  • 1½ dl valnødder, 1 dl dadler Evt. lidt kokosmel

Ingredienser, papayafyld:

  • 2 papayaer
  • 2 bananer
  • 1½ tsk. lime- eller citronsaft
  • 2 tsk. malede chiafrø
  • 1 tsk. gurkemeje
Pynt: Spiselige blomster – fx kornblomster.

Fremgangsmåde:
  1. Blend nødderne i en blender eller foodprocessor sammen med dadlerne, til de hænger helt sammen.
  2. Fordel massen i en tærteform, og lad den hvile koldt, mens du laver fyldet. 
  3. Drys evt. lidt kokosmel i bunden af tærteformen for at forhindre tærtedejen i at hænge fast. 
  4. Blend derefter papaya, malede chiafrø og citrussaft. 
  5. Hæld fyldet over tærtebunden. 
  6. Frys tærten 1½-2 timer. 
  7. Skær ud og servér.

Kan spises som dessert eller morgenmad.


Kilde: Bogen Rawcake, Caroline Fibæk.
Forrige Næste