
Denne opskrift hjælper dig til at undgå æg, mælk, ost og smør.
Desserten kan spises kold eller varm.
Antal: 4-6 portioner
Ingredienser:
- 1/2 kop æblejuice
 - 1 spsk. agar flakes
 - 1/2 kop ahornsirup eller rissirup
 - En knivspids salt
 - 2 spsk. citron skal
 - 1/4 kop citron saft
 - 2 spsk. kuzu rod pulver
 - 1/3 kop soyadrik
 - Citron skiver til pynt
 
Fremgangsmåde:
- Bring æble juice og agar flager op at koge, og lad dem simre i 8-10 minutter, indtil agar flagerne er opløst.
 - Rør rundt.
 - Tilføj sirup, salt og citronskal til gryden, og rør rundt igen.
 - Opløs kuzu rod pulveret i kold soya drik, og tilføj derefter agar blandingen.
 - Rør konstant rundt, indtil væsken er gennemsigtig og bobler.
 - Sluk så for varmen, tilføj citronsaft, og bland godt rundt.
 
Opskrift: Clearspring.