Fri fragt fra 399 kr.

Fri levering til butik fra 99 kr.

Marmorkage

Ingredienser:
  • 150 g hvedemel
  • 30 g FiberHUSK
  • 10 g bagepulver
  • 200 g melis
  • 50 g kartoffelmel
  • 200 g rapsolie
  • 4 æg
  • ¾ dl vand
  • 10 g vanillesukker
  • ½ dl Aronia- eller solbærsaft
  • 25 g kakao
Fremgangsmåde:
  1. Sukker, olie, FiberHUSK, æg, vand og vanillesukker kommes i en skål og røres kraftigt sammen til en ensartet masse. 
  2. Hvedemel, bagepulver og kartoffelmel blandes ved at passere det gennem en sigte. 
  3. Det hele røres kraftigt til massen igen er ensartet. 
  4. 1/3 tages fra og blandes med 25 gram kakao. 
  5. 1/3 tages fra og blandes med ½ dl. Aronia- eller solbærsaft. 
  6. Smør to bageforme og drys dem med mel. 
  7. Kom lagvis af de tre masser i formene. Fyldes ca. 1/3 op, da massen hæver en del. 
  8. Bages ved 160-170 grader i ca. 45 minutter alt efter størrelse og facon på formene.

Kilde: W. Ratje Frøskaller.
Forrige Næste