✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Køb online - returnér i butik!     ✔ Info om ændringer på Helsam.dk

Gulerodsbrød med FiberHUSK

Ingredienser:

  • 8 æg
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 dl FiberHUSK
  • 1 dl mandelmel
  • 4 dl blandede frø og kerner
  • 2 store revne gulerødder
  • 3 tsk. salt
  • 3 tsk. bagepulver
  • Evt. ½ dl olivenolie og 50 g smagsneutralt proteinpulver.

Fremgangsmåde:

  1. Alle ingredienser røres sammen og bredes ud på to bradepander.
  2. Bages ved 200 grader i 20 min.

Kan spises med og uden tilbehør.


Opskriften er udarbejdet af ernæringsøkonom og lavkarbo-ekspert Tatjana Albinus.
Se andre opskrifter på hendes blog www.lowcarb.dk.
Forrige Næste