✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Køb online - returnér i butik!     ✔ Info om ændringer på Helsam.dk

Grovboller med græskarkerner og chiafrø

Antal: 10-12 stk.

Ingredienser:

  • ½ l lunken vand
  • 15 g skallin
  • 100 g glutenfri havregryn
  • 2 spsk tørret brændenælde
  • 25 g græskarkerner
  • 25 g chiafrø
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 75 g rismel
  • 125 g boghvedemel

Fremgangsmåde:

  1. Rør vand og skallin sammen. Lad det stå ca. 10 min. til det bliver en grødagtig masse. 
  2. Rør de øvrige ingredienser i. 
  3. Kom vand på hænderne, og form dejen til boller. 
  4. Pensl med olivenolie. 
  5. Pynt med græskarkerner og havregryn. 
  6. Bages på 200ºC i ca. 30 min. 
  7. Det er vigtigt, at ovnen er helt varm, når bollerne sættes ind, samt at bagetiden overholdes.
Forrige Næste