
Forberedelsestid: 1 time
Ingredienser:
2 dl mandler, grofthakkede
2 dl cashewnødder, grofthakkede
1 dl solsikkefrø
1 dl pekannødder, grofthakkede
1 dl valnødder, grofthakkede
1 dl græskarkerne
1 dl sesamfrø
1,5 dl hakket mørk chokolade
1 dl olie (solsikke, rasp eller lign.)
1 dl glukosesirup
½ dl honning
½ dl brun farin eller Sukrin Gold
1 spsk vaniljeessens eller vaniljepulver
Fremgangsmåde:
1. Bland mandler, cashewnødder, solsikkefrø, pekannødder, valnødder, græskarkerner, sesamfrø og chokolade sammen i en skål.
2. I en gryde blander du olie, glukosesirup, honning, brun farin og vaniljeessens. Varm det langsomt op til det hele er smeltet godt sammen.
3. Hæld honningmassen over alle nødderne og rør rundt til det hele er en sammenhængende masse.
4. Fordel massen i en form med bagepapir (ca. 9 x 13 cm)
5. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved 180 grader.
6. Lad den køle helt ned og vend den så ud på et skærebræt.
7. Skær ud i fine barer med en skarp kniv.
8. Pak eventuelt hver bar ind i husholdningsfilm.
Kilde: www.louisesmadblog.dk