✔ Fri fragt fra 299 kr.     ✔ Levering 1-3 hverdage.     ✔ Køb online - returnér i butik!

Mangolassi med nektarin

Ingredienser:

  • 1 mango
  • 2 nektariner
  • 3 cm ingefær
  • 2 spsk græsk yoghurt

Fremgangsmåde:

  1. Skræl mangoen, og skær kødet fra stenen. 
  2. Skyl nektarinerne, og fjern stenene. 
  3. Skær nektarinerne i både. 
  4. Skræl ingefæren.
  5. Blend mango, nektariner og ingefær sammen med yoghurt naturel i ½ minut, hvorefter lassien er klar til servering.

Tip! Man kan bruge almindelig yoghurt naturel i stedet for græsk yoghurt. Lassi stammer fra Indien, hvor den drikkes især til mad, der indeholder stærk chili og andre hotte krydderier.


Kilde: Lene Hanssons Juicer & Smoothies.

Forrige Næste